Bozkır Mahalle Ziyaretlerinde, Baybağan mahallesi Ziyaret Edildi.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Mahalle ziyaretlerine devam ediliyor.

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen Halk Toplantıları Bozkır ilçesinde "52 Haftada 52 Mahalle" şekliyle her hafta ilçeye bağlı bir mahalle ziyaret edilerek gerçekleştiriliyor. Bozkır ilçesinde İlçeye bağlı 52 mahalle olması dolayısıyla 1 yıllık çerçevede planlanan her hafta bir mahalle ziyaretleri çerçevesinde bu hafta  Baybağan Mahallesi ziyaret edildi.

İlçeye bağlı Baybağan mahallesinde gerçekleştirilen ziyarette Yatsı Namazı sonrasında mahalle konağında misafir olundu ve mahalle sakinleriyle bir araya gelinerek halkın istekleri yerinde dinlendi. Mahalle sakinleri istek ve önerilerini ziyarette katılan kurum amirlerine birebir iletilme şansı buldu.

Bozkır Kaymakamlığından mahalle ziyareti hakkında yapılan açıklamada ""Vatandaş Buluşması" kapsamında bu hafta misafiri olduğumuz Baybağan Mahallemiz muhtarı Şevket Bey başta olmak üzere tüm Baybağan sakinlerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz." denildi.

Bozkır Baybağan mahallesinde gerçekleştirilen ziyarete Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet,  Bozkır Emniyet Amiri Ramazan arlı, Bozkır İlçe Jandarma Komutanı Batuhan Duran, Bozkır Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan Adıgüzel, Bozkır Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Recep Kesik, Bozkır İlçe Tarım ve Orman Müdürü Halil Durmuş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bozkır Mahalle Ziyaretlerinde, Baybağan mahallesi Ziyaret Edildi. Bozkır Mahalle Ziyaretlerinde, Baybağan mahallesi Ziyaret Edildi. Reviewed by Bozkır Dernekleri on Mart 13, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.